Over mij

Als mens zit creativiteit in mijn bloed. Ik ben altijd bezig met mode, styling en het liefst zo vrolijk mogelijk. In mijn werk zie je altijd een "Mar" afdruk. Niet alleen in mijn werk maar ook in het contact. Persoonlijk, attent, vrolijk, gezellig vol humor en met een vleugje liefde.

Enkele jaren geleden ben ik als hobby begonnen met het maken van leuke armbanden. Al snel wilde mensen in mijn omgeving ze ook graag om, ik maakte een Instagramaccount aan en 5 jaar later heb bijna 30K volgers op instagram, wordt door het hele land in diverse winkels uitgenodigd om sieraden te maken, liggen mijn sieraden in winkels en dragen diverse BNN-ers (o.a Lonneke Nootenboom, Kelly Weekers, Leontine Borsato, Monique Smit, Dani en Chantal Bless) mijn sieraden.

Eerst was alles handgemaakt, nu heb ik een mooie combinatie van inkoop en handgemaakte spullen. Ik reis overal heen om mooie parels in te kopen. Mijn uitgangspunt: "als ik het om doe, koop ik het in" en "wat ik mis, maak ik". Ik sta bekend om het samenstellen van vrolijke polsen. Mensen sturen vaak een foto van hun outfit en/of kledingkast en laten me daar in alle vertrouwen een matching armparty bij samenstellen. Mijn hart maakt bij elke bestelling een sprong, maar echt!

Mijn motto is: ik wil je iets unieks geven, een stukje van mijn passie en dromen. In de vorm van armcandy waarin kleuren, bedels en vormen samenkomen. Met veel liefde zelf gemaakt, zorgvuldig uitgekozen of zelf ontworpen. Goede kwaliteit en kleurbehoud. Een gezellig mix. Als je hiervoor kiest, zul je dit ontvangen. Makkelijk en snel te vinden op instagram of Style2Mar.nl

Lieve groet, Mar