Veelgestelde vragen

Bestellingen en levering Style2Mar

Hoe kan ik aangeven dat mijn bestelling een cadeautje is?

Elke bestelling gaat de deur uit als een cadeau welke met liefde en aandacht is ingepakt. Of het nu voor jezelf is om te geven aan een ander, niets gaat de deur uit zonder mooie verpakking. Is het voor een bijzondere gelegenheid, geboorte, verjaardag etc. natuurlijk willen we dit dan helemaal gezellig inpakken voor je. Wil je dit voor ons in het opmerkingenveld aangeven. Dan passen we je bestelling daar natuurlijk netjes op aan. Wil je er een persoonlijk briefje of kaartje bij dan kan dat natuurlijk ook altijd, with love

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Een brievenbus pakketje binnen Nederland is altijd 2 euro. Verzending van een pakket binnen Nederland is 7,25. Bestellingen over de grens is 13,95. Binnen de webshop wordt dit automatisch voor je berekend. 

Welke betaalmethoden zijn er?

We bieden de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal en CreditCard.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We streven ernaar om je pakketje binnen 1-4 werkdagen na het plaatsen van je bestelling te verzenden. Omdat sommige spullen handgemaakt zijn kan dit wat langer duren. Heb je hier vragen over dan kun je altijd op diverse manieren contact met ons opnemen: via DM op insta, mail of snel via het contact formulier op de website. In de december maand kunnen de werkdagen 1-4 helaas iets oplopen bestel in die maand tijdig als je graag een cadeautje wilt. Let op dat PostNL op zondag en maandag geen post bezorgt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

We kunnen de bestelling nog annuleren als de producten nog niet zijn gemaakt en nog niet zijn verzonden. Mocht je je bestelling willen annuleren, neem dan contact op via DM op insta, mail of snel via ons contactformulier. In het geval dat de bestelling al is verzonden, geldt de retourprocedure. Let op dat custommade bestellingen niet geretourneerd kunnen worden.

Wat moet ik doen als ik mijn pakketje niet heb ontvangen?

Mocht er vertraging zijn opgelopen bij je bestelling of is je bestelling niet aangekomen, vinden we dit uiteraard vervelend en bieden we hiervoor onze oprechte excuses aan. Controleer altijd eerst of alle adresgegevens juist zijn ingevuld. Mocht dit het geval zijn, kun je contact met ons opnemen via DM op Insta, mail of snel via ons contactformulier. Vermeld hierbij je ordernummer en naam, zodat we je zo snel mogelijk met liefde verder kunnen helpen.

Retourneren en terugbetaling

Wat is jullie retourbeleid?

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 14 dagen de tijd om het pakketje te retourneren, met uitzondering van custommade bestellingen en oorbellen. Voor custommade bestellingen accepteren we geen retouren, vanwege de arbeid en hygiëne. De producten moeten worden teruggestuurd in de staat waarin deze ontvangen zijn. De kosten van de retourzending zijn voor de klant. Om je bestelling te retourneren of ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur of maat, kun je contact met ons opnemen via een DM mail of snel via ons contactformulier

Wil je je product retour sturen kun je Mar via DM of het contact formulier een berichtje sturen. Graag met vermelding van je bestelnummer. 

Productinformatie

Wat voor producten verkopen jullie?

Een combinatie van ingekochte en zelfgemaakte producten. Sinds kort is onze eigen lijn uitgekomen die Mar zelf heeft ontworpen en laten produceren.  

Momenteel bieden we voor vrouwen armbanden, oorbellen, kettingen, horloges oorbellen, ringen, tassen, sjaals en telefoonkettingen aan. 

Materialen van de sieraden

De sieraden van Style2Mar zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen.

De term 'karaat' geeft aan hoeveel puur goud er in een sieraad verwerkt zit. Eén karaat is 1/24e deel zuiver goud. Een sieraad van 24 karaat goud bestaat dus helemaal uit goud, terwijl een sieraad van 14 karaat goud voor 58.5% uit goud bestaat (14/24 = 0.585). Bij 18 karaat bestaat een sieraad voor 75% uit goud (18/24 = 0.750). De rest wordt aangevuld met koper en/of zilver. Vanwege deze percentages wordt 14 karaat goud ook wel 585 goud genoemd en wordt 18 karaat goud met 750 aangeduid. Het toevoegen van koper, zilver en/of palladium aan het goud wordt ook wel een ‘legering’ genoemd.

Als je wilt weten waar het product van is gemaakt dan kun dit altijd terugvinden bij een product op de webshop of even via een berichtje aan Mar.

Mijn product is kapot, wat nu?

He, wat vervelend dat je een kapot product hebt ontvangen! Uiteraard mag je in dit geval altijd contact opnemen door een berichtje via het contactformulier, een mailtje of een DM instagram te sturen. Vermeld hierin je ordernummer en wil je een foto maken van het product dat kapot is. Zo kan ik je zo snel mogelijk helpen!